Home
de Bioakker
Filosofie
Pluktuin
Afrekenen Pluktuin
Boerenmarkt
Groenten
Lezingen
Informatie
Nieuws
Links
anmeldung
06-04-2009 OP NIEUW UITNODIGING INFORMATIEAVOND OVER PLUKTUINEN.

Naar aanleiding van het artikel in de STENTOR, www.destentor.nl/regio/zutphen/4841880/Pluktuin-zelf-groenten-oogsten-in-de-stad.ece ,van maandag 20 april 2009 over pluktuinen volgt hier nadere informatie over twee geplande voorlichtingsavonden.

Het nieuwe project Pluktuinen en Leningen begint duidelijk vormen aan te nemen. Ik heb tot nu toe veel positieve reacties ontvangen. Ook zijn inmiddels al veel groenten uitgeplant en gezaaid. De akker begint al op te bloeien!
Het ledental staat op ongeveer 40 en er kunnen zich nog zo`n 60 personen aanmelden voordat er een wachtlijst zal ontstaan.
U kunt uit twee data kiezen om de informatieavond bij te wonen: woensdag 6 mei of donderdag 7 mei, telkens om 20.00 uur. Ik zal er het zelfoogst-systeem uitlegen, vragen beantwoorden en er zal een film gedraaid worden.

De film heet "The Real Dirt on Farmer John ". Met veel oud filmmateriaal laat de film de geschiedenis van een van de eerste biologische bedrijven zien, met al zijn ups en downs. Deze boer-kunstenaar ontwikkelde een bedrijfvoering waarbij de klant zelf de mate van betrokkenheid kan bepalen.
De kijker ervaart hoe de hoofdrolspeler zijn passie blijft volgen.

Tijd: woensdag 6 mei of donderdag 7 mei, 20.00 uur.

Plaats: Nieuwstad 43 Zutphen
Entree vrij.
Graag aanmelden via de e-mail: magdawitte@hetnet.nl met een voorkeursdatum.
U krijgt een e-mailbevestiging terug.
Bij geen e-mailgebruik kunt u telefonisch reserveren, tel 0575-514216

Deze avonden zijn vanwege het grote succes een herhaling van 29 januari en 4 maart.


Terug naar berichtoverzicht